O pohár města Černovic

08.04.2017 20:36

 

SSK Stromovka České Budějovice na střeleckých závodech v Černovicích. O pohár města Černovic 8.4.2017.
Jelikož jsou to nejbližší závody od Českých Budějovic jela nás celá tlupa. Sešlo se hned na deset střelců a společně s rodiči nás bylo hned slyšet i vidět. Samotné závody se konají více měně jako jedny z posledních po náročné sezóně a po mistrovství ČR z 1.4. Spousta střelců se chtěla jen odreagovat na vždy skvěle organizovaných závodech v Černovicích. To však snad platilo před ulehnutím na střelecká místa, v samotném závodě se již každý snažil ze sebe vyždímat maximum.
V nejmladší kategorii do 12 let se stojánkem nám udělal radost Štěpánek Kolb když obsadil krásné druhé místo za výsledek 275 bodů. 
V kategorii do 12 let nám chyběl náš vicemistr z MČR Jindřich Hromada pro nemoc a tak ho musel zastoupit parťák Lukáš Němec a povedlo se mu získat 3.místo za výsledek 296 bodů, vyhrála domácí Pavlína Nymburská, Matěj Kolb obsadil 11.místo za 282 bodů.
V kategorii do 14 let v nejpočetnější skupině vyhrál Matěj Nedvěd za 298 bodů, před domácí Dominikou Jandovou a Matyášem Kahounem z Vlašimi. Další z našich na 7. místě Nela Vítů 296 bodů, Kuba Frolík na 8. místě 291 bodů, Matěj Pavlík 289 bodů na 10. místě, Honza Hájků na 11. místě za 287 bodů a Radovan Borovka 283 bodů 14. místo.
Závod gradoval exhibicí, kterou měl pořadatel připravenou jako eso v rukávu a bylo se opravdu na co koukat.
Exhibice se skládala z dvojic stoják/ležák, stojáci předem nominovaní, kde se vešla naše Iveta Soukupová a následně k nim náhodným losem přiřazeni ležáci. Jistotu účasti neměl nikdo, musel si ji každý vystřílet a probojovat se mezi šestici vyvolených.
Naše barvy hájil tedy společně s Ivetou ještě Lukáš Němec a Matěj Nedvěd. Exhibici nakonec vyhrála dvojice Kateřina Michálková a Matěj Nedvěd, na druhém místě Iveta Soukupová
spolu se Sárou Strnadovou. Lukáš Němec se svým parťákem obsadil 6 příčku. 
Jako vždy odjíždíme velice pozitivně naladěni a to ne jenom výsledky, ale hlavně přátelskou atmosférou, která vždy v Černovicích panuje.

Cernovice duben 2017.xls (123392)

ExhibiceKonecne_vysl.pdf (510160)